Swordsman Awakening 0.36.2243 APK (MOD, Unlimited Money)

Swordsman Awakening 0.36.2243 APK (MOD, Unlimited Money)

App Information of Swordsman Awakening Downlaod for android

App Name Swordsman Awakening
Package Name com.shengqu.xkfyz.th
Version 0.36.2243
Rating ( 1963 )
Size 771.5 MB
Requirement Android 4.0.3+
Updated 2020-09-15
Installs 50,000+
Developer

Description of Swordsman Awakening mod Apk (unlimited money/coins) for android

Game id: com.shengqu.xkfyz.th

“Swordsman Awakening” เป็นเกมมือถือการต่อสู้แนวใหม่ สร้างขึ้นบนพื้นฐานของโลกศิลปะการต่อสู้แบบดั้งเดิม จากกระบวนท่าต่างๆ โดยมีผู้เชี่ยวชาญกว่าหนึ่งร้อยคน มาร่วมออกแบบและถ่ายทอดศิลปะการต่อสู้ระดับสูงพร้อมการจับคู่ในรูปแบบหลากหลายมิติ ในเกมนี้ทุกท่านจะได้สัมผัสกับโลกศิลปะการต่อสู้ที่เป็นเอกลักษณ์และไม่เหมือนใคร!

คุณเคยฝึกฝนวิชาการต่อสู้ตอนสมัยเด็กไหม ความฝันที่จะได้เป็นจอมยุทธ์ใช้กระบวนท่ากับเพื่อนๆ หรือฝันการต่อสู้ที่จะเป็นวีรบุรุษ ยอดวีรบุรุษที่จะลงโทษความชั่วเพื่อความยุติธรรม ตอนนี้ถึงเวลาแล้วที่คุณจะเริ่มต้นการต่อสู้อีกครั้งเพื่อเติมเต็มความฝันในวัยเด็กและการต่อสู้ของคุณ มาร่วมฝึกวิชายุทธ์กับปรมาจารย์บู๊ลิ้ม ในฐานะอาจารย์และเพื่อนร่วมสำนักอีกมากมาย มาร่วมฝึกฝนศิลปะการต่อสู้ที่ทรงพลังและบรรลุปาฏิหาริย์ในประวัติศาสตร์ศิลปะการต่อสู้ สวมใส่อุปกรณ์เพิ่มความแข็งแกร่งในตำนาน ร่วมต่อสู้ไปด้วยกันกับคนทั่วโลก ไม่ว่าความฝันคุณจะเป็นแบบไหน หรือเป็นคนที่ชื่นชอบการต่อสู้อย่างไร ทุกอย่างล้วนมาบรรจบอยู่ในเกม Swordsman Awakening!

[เพิ่มทักษะและปรับแต่งได้อย่างอิสระ]
สำหรับผู้ที่พึ่งก้าวเข้าสู่ ยุทธภพ ทุกอย่างที่นี่ได้เริ่มจากศูนย์และรูปแบบของการต่อสู้ของจอมยุทธ์มีสามประเภทคือ “ดาบ”, “หมัด” และ “กำลังภายใน” โดยจะแบ่งตามทักษะการต่อสู้ที่แตกต่างกัน ร่วมพจญภัยในยุทธภพ เรียนรู้ศิลปะการต่อสู้ขั้นสูง การอัพเกรดการต่อสู้ สร้างอาวุธที่ไม่มีใครเทียบได้ สร้างจอมยุทธ์และคนดังสร้างทีมที่แข็งแกร่งที่สุด ทำภารกิจสายหลักที่สมบูรณ์ ปลดล็อกแผนการที่ซ่อนอยู่ ทั้งหมดนี้สามารถเลือกได้อย่างอิสระใน “Swordsman Awakening” พร้อมการจับคู่เชิงกลยุทธ์และการสำรวจ นำความฝันการต่อสู้แบบที่ใจของคุณต้องการมาปรับแต่งโลกศิลปะการต่อสู้ของคุณ!

[สร้างชื่อให้กับเพื่อนของคุณในบู๊ลิ้ม และสร้างทีมที่สุดยอด]
การผจญภัยในยุทธภพคุณสามารถพบกับตัวละครมากมายหลากหลาย คุณสามารถสร้างมิตรภาพมากมายในเมืองแห่งนี้ และร่วมค้นหาตัวละครในตำนานของยุทธภพ เชื่อในตัวคุณเองคุณสามารถนำจอมยุทธเหล่านี้มารวมกัน จับคู่ฟรีรวมกันเข้าด้วยกัน! รวบรวมจอมยุทธชุดพิเศษ ที่เพิ่มเอฟเฟกต์โบนัสที่ไม่เหมือนใคร เมื่อปล่อยระหว่างต่อสู้จะเป็นกระบวนท่าที่แข็งแกร่ง! ได้เวลาสร้างสุดยอดทีมที่เป็นของคุณแล้ว!

[วรยุทธ์มากมายสามารถรวมกันอย่างอิสระ]
วรยุทธ์ ท่าไม้ตาย กระบวนท่า หลายร้อยแบบให้คุณเลือก ระบบวรยุทธ์ที่มีความอิสระสูง คุณสามารถเปลี่ยนชายร่างผอมที่ไม่มีแรงให้มีพลังโจมตีที่น่ากลัวได้ การผสมผสานที่ลึกลับสามารถนำมาซึ่งผลที่คาดไม่ถึงได้ เพียงแค่คุณใช้กลยุทธ์การจับคู่วรยุทธ์ก็สามารถขึ้นไปสู่จุดสูงสุดของวรยุทธ์ได้!

[ธรรมะ หรือ อธรรม สองฝั่งที่แตกต่างกันอย่างสุดขั้ว]
ธรรมะ หรือ อธรรม คุณสามารถเลือกกำหนดได้ในระบบคุณธรรมของเกมนี้ แต่ละทางเลือกของคุณจะมีผลต่อการพัฒนาและพาคุณไปอยู่ในจุดสูงสุด ความดีและความชั่วเป็นสิ่งที่คุณกำหนดเองได้ การเป็นจอมยุทธ์โดยไม่มีข้อจำกัดใดๆ ทุกอย่างเป็นไปได้ ตอนจบของคุณคุณเป็นผู้กำหนดด้วยตัวเอง!

[เสน่ห์ที่โดดเด่น น่าดึงดูดมีผู้คนรายล้อมมากมาย]
ในการสำรวจ ยุทธภพ จะขาดไปไม่ได้เลยนั้นคือสาวสวยที่เป็นเพื่อนรู้ใจ สาวงามที่น่าดึงดูด สาวน้อยที่ไม่เหมือนใคร สุภาพอ่อนโยนและมีเมตตา คุณจะเป็นผู้ที่มีสาวงามข้างกายมากมายหรือมีเพียงรักเดียว จะมุ่งสร้างผลงานหรือเป็นสามีภรรยารักใคร่ เส้นทางที่คุณเลือกจะทำให้คุณได้พบกับคนที่รักหรือไม่!

เว็ปไซต์ทางการ: http://swordsman-th.shengqugames-corp.com/
Facebook แฟนเพจ: https://www.facebook.com/SwordsmanAwakening
“Swordsman Awakening” is a brand new fighting mobile game. Built on the basis of the traditional world of martial arts. From different moves With more than a hundred experts Come join in designing and delivering high-level martial arts with multi-dimensional matchmaking. In this game, everyone will experience a unique and unique world of martial arts!

Did you practice fighting when you were a kid? Dreams of becoming a martial artist, using moves with friends Or dream of fighting to be a hero Heroic who will punish evil for justice. Now is the time for you to start fighting one more time to fulfill your childhood dreams and battles. Come join the martial arts training with the master of Boo Lim As a teacher and many other schoolmates Come join in mastering the powerful martial arts and achieve miracles in the history of martial arts. Equip with legendary strengthening gear. Fight together with the world. No matter what your dreams are Or how is someone who likes fighting Everything meets in Swordsman Awakening!

[Increase your skills and customize freely]
For those who have just entered the battlefield, everything here starts from scratch, and there are three types of martial arts styles: “Sword”, “Fist” and “Inner Power”, divided according to different combat skills. together Join the adventure in the battle Learn advanced martial arts. Battle upgrades Create an unmatched weapon Create fighters and celebrities, create the strongest team. Complete mainline missions Unlock hidden plans All of these can be freely chosen in “Swordsman Awakening” with strategic matching and exploration. Bring the fighting dreams your heart desires and customize your martial arts world!

[Make a name for your friends in the battle. And build the best team]
In the adventure of the world you can meet many characters. You can make a lot of friendships in this city. And find the legendary characters of the battle world Believe in yourself, you can bring these sages together. Free match, put together! Collect a special set of warriors That adds a unique bonus effect When released during battle, it will be a strong stance! It’s time to create the ultimate team that belongs to you!

[Many martial arts can be combined freely]
Hundreds of different moves for you to choose from. The martial system with high freedom. You can turn a thin, weak man into a terrifying attack. Mysterious combinations can bring unexpected results. You just need to use the Martial Mapping Strategy to reach the top of the battle!

[Dharma or evil on two sides that are radically different]
Dharma or Wicked You can choose to define it in this game’s moral system. Each of your choices will influence your development and take you to the top. Good and evil are customizable. Being a martial artist without any restrictions Everything is possible Your ending, you decide by yourself!

[Outstanding charm Attractive, there are many people around]
In the exploration of the battle world, there is absolutely no need for that, it is a beautiful woman who is a friend. Attractive woman A little girl like no other Gentle and kind Will you be the one with many beautiful women by your side, or only one love? Will focus on creating works or being a loving husband and wife Will the path you choose get you to meet someone you love ?!

Official Website: http://swordsman-th.shengqugames-corp.com/
Facebook fan page: https://www.facebook.com/SwordsmanAwakening
แก้ไข bug ส่วนหนึ่ง
ปรับประสิทธิภาพ